Fases Huis Bouwen

Published Sep 10, 22
8 min read

Scandinavisch Huis Bouwen Kosten



Magali studeerde finance aan de Universiteit van Maastricht, werkte 11 jaar voor Ahold en was 4 jaar verantwoordelijk voor AH to go, spendeerde 5 keer een half jaar in het buitenland, werd ook nog eens gevraagd om de rechterhand te worden van de CFO van Ahold, maar besloot om te gaan ondernemen op slippers en momenteel is ze ook nog eens twee villa’s aan het bouwen op Bali - huis bouwen steen.

Magali: Dank je. Bas: Let’s go. Je schuift je shit opzij, en voelt je vogelvrij, je runt je business op je slippers en dat maakt je blij. Je droom is werkelijkheid, bent van de stress bevrijd. Je kraakt de code van het leven met zekerheid. Bas: Ok, Magali, welkom. Magali: Ja, dank je.

Magali: Wat dat dan ook moge zijn. Bas: Ja, nog even een groot feest voordat het einde nadert. Magali: Precies, dus heel simpel (huis bouwen steen). Bas: Nou ja, goed, wij kennen elkaar wat langer natuurlijk. We hebben samen met, we hebben elkaar leren kennen in Maastricht waar jij gestudeerd hebt en mijn ouders die woonden nog naast Maastricht.

Magali: Ja, aanrader om een keer te zitten (huis bouwen steen). Bas: Aanrader om een keer te zitten, maar ja, we gaan het vandaag met name ook hebben over finance en hoe je je boekhouding op orde krijgt. Dat is toch wel een van de topics zeg maar waar ik zelf het meeste mee heb gestruggeld als ik terugkijk op de afgelopen 10 jaar van mijn business weet je.



Maar voordat we de diepte in gaan, gaan we nog eventjes wat achtergrond van jou boven ratelen want je hebt aan de universiteit in Maastricht gestudeerd. Magali: ja Bas: Hoe was het daar? Magali: Ja, ik vond het helemaal top daar. Architect interieur. Het is natuurlijk, ja, Maastricht, het is gewoon een uithoek van Nederland, kleine studentenstad, dat betekent dat iedereen daar woont, in het weekend blijft, ja, is gewoon één groot feest dus daar heb ik 0,0 spijt van en een reden waarom ik daar ook ging studeren is omdat je daar verplicht in het buitenland moet studeren en ze hebben een enorme, tenminste, toentertijd, waarschijnlijk nog steeds, een enorm netwerk aan goede universiteiten wereldwijd.

Bas: Nice, cool. huis bouwen steen. En wat trok dat buitenland je zo? Of was je altijd al buitenland minded? Magali: Ja, ik denk volgens mij mijn eerste voorbeeld was mijn zus, die ging volgens mij op haar 17e of 18e voor het eerst naar buiten want die heeft natuurlijk toerisme gestudeerd dus ja, dan word je volgens mij die eerste maand van die opleiding al naar het buitenland gestuurd (hedendaagse-woning).

Minecraft Mooi Huis Bouwen

Ja, gewoon bizarre ontmoetingen, ervaringen die je niet zomaar in Nederland opdoet - huis bouwen steen. Dus dat was denk ik mijn eerste trigger om naar het buitenland te gaan en zij had ook een tijd in Argentinië gezeten en dat was voor mij daarom ook de keus om daar toentertijd te studeren een half jaar, omdat zij daar zo vol van was, toen dacht ik van nou, dat moet ik ook meemaken.

Nou, je bent finance gaan studeren aan de Universiteit van Maastricht, maar wat ben je dan een nummer cruncher of was je altijd al gepassioneerd over financiën en allemaal dat soort fratsen of hoe moet ik het zien? Magali: Ja, ik was wel een wiskunde nerd maar dan ga je eigenlijk niet per se finanice doen.

Dus ik heb wel altijd verbanden leggen vond ik altijd wel heel leuk, maar het was niet dat ik al op mijn 18e denkt nou, ik ga CFO worden, dat niet. Bas: Nee, nee, precies, cool. En hoe zag je na je studie, toen ben je direct voor Ahold gaan werken of? Magali: Ja, eigenlijk wel.



Bas: En waar ben je toen heen geweest? Magali: Midden-Amerika en Brazilië. Dus van Guatemala tot aan Panama, eigenlijk al die landen daartussen en de oostkust van Brazilië ben ik toen geweest. Bas: Cool. Magali: En eigenlijk nog voordat ik op reis ging ben ik gaan solliciteren bij Ahold voor een traineeship en een traineeship houdt dan in dat je de eerste twee jaar verschillende functies doet om het bedrijf een beetje te leren kennen en daar was ik eigenlijk ik denk een week of twee weken voordat ik nou, een paar weken voordat ik vertrok was ik daar aangenomen dus toen ging ik ook best wel ontspannen op reis omdat je weet dat je al je geld op kan maken want als je terugkomt heb je een baan.

Bas: Ja, ging all-in op reis dus. Magali: Wat zei je? Bas: Je ging all-in op reis. Magali: Ja, ik ging all-in op reis. Bas: En wat trok Ahold jou toentertijd? Magali: Ja, dat was wel iedereen heeft er een beetje een mening over, tenminste, de supermarkt. Het is gewoon super, ja, je kan heel goed voorstellen van wat een klant nodig heeft dus het is heel bereikbaar, tastbaar en heel snel is het eigenlijk.

Hè, vanuit mijn vakgebied direct meten wat de impact is, marketing kan je direct meten wat de impact is dus ja, dat vond ik wel heel interessant naast dat er en logistiek en vastgoed bij komt kijken dus gewoon een breed palet aan bedrijf. Maar daar ben ik ook later achter gekomen hoor, daar dacht ik op mijn 22e ook niet allemaal over na (huis bouwen steen).

Huis Afbreken En Opnieuw Bouwen



Ja, en het mooie nu is, is dat Ahold natuurlijk ook heeft overgenomen dus dat is inmiddels onderdeel van dat hele spektakel. Magali: Ja. Bas: Had je daar iets mee te maken of helemaal niet? Magali: Nee. huis bouwen steen. Eigenlijk is bol en alle andere originele bedrijven van Ahold, het zit wel samen, alleen het wordt echt nog apart gemanaged en zelfs de overstap van de merken van Ahold, dus in Nederland dan Albert Heijn, Etos, Gall naar bol is vrij lastig te maken.

Dus nee, dat is eigenlijk niet echt geïntegreerd de laatste 10 jaar. Bas: Ja, en je spendeerde 5 keer een half jaar in het buitenland (huis bouwen steen). Dat deed je deels terwijl je bij Ahold aan het werken was want waarschijnlijk is dat een van de redenen dat je voor Ahold ging werken is dat je toen nog 45 vakantiedagen kreeg per jaar? Magali: Ja, toen ik ging solliciteren wist ik het inderdaad niet, maar, ja, of tenminste vooraf wist ik het niet, maar dat was wel, ja, dat is wel een lekkere regeling want je kon eigenlijk zonder moeite sowieso 3,5, 4 weken op reis, maar inderdaad, je had ook de mogelijkheid om een sabbatical op te nemen dus dat is natuurlijk wel ja, aantrekkelijk.

Bas: Ja, cool. Ja, daar ben je nu een paar villa’s aan het bouwen, daar zullen we het later maar even over hebben. Ja, tof zeg. Maar hoe was die tijd? Want jij hebt eigenlijk 11 jaar voor Ahold gewerkt. Magali: Ja. Bas: Ja, daar kom je dus binnen als trainee en dan moet je je een soort van omhoog werken.

Dus ik heb vooral veel financiële kennis daar opgedaan, maar je krijgt ook wel heel veel cursussen, tenminste, als je in zo’n klasje zit hoor, dat is niet iedereen. Een beetje als je, ja, heel simpel gezegd, als je een sterretje achter je naam hebt kom je telkens weer in zo’n vervolgklasje terecht en op een gegeven moment op managerniveau en directorniveau en dan krijg je ook heel veel persoonlijk leiderschap cursussen, dus over jezelf en waar je naartoe wil en dat wordt extern georganiseerd, dus niet intern zodat je er ook even over na kan denken wil ik hier wel blijven. huis bouwen steen.

Bas: Ja, voor een millennial is dat een aardig lange tijd dan. Magali: Ja, dat is echt een lange tijd. Ik was een van de weinigen in mijn vriendengroep die nog altijd bij de eerste werkgever zat, maar het is ook wel een groot bedrijf met heel veel verschillende mogelijkheden.

Bas: Cool. huis bouwen steen. En op een gegeven moment, sowieso het managen van zo’n AH to go of dat soort dingen zeg maar, wat komt daar überhaupt allemaal bij kijken? Magali: Ja, dat was echt een groot feest. Dat is eigenlijk met de management– Bas: Dat is ook wel vergelijkbaar met een e-commerce business toch? Want je hebt voorraad, je hebt business en er gaat geld in, uit.

Prefab Huis Laten Bouwen

Dat is gewoon de beste logistiek van Nederland die er is. Bas: Dat staat zeg maar. Magali: Dat staat gewoon. Ook IT-systemen die vallen niet uit, alles kan je er zo uithalen, elke transactie van elke klant kan je zien. Je hebt de beste ja, mensen op alle plekken. Dus alleen tegelijkertijd is het een scale-up.

Dus to go’s langs de snelweg dat was denk ik wel de grootste– Bas: Ja, BP de tankstations. Magali: Ja, BP tankstations - huis bouwen steen. Om in die winkeltjes in de BP een to go te plaatsen. Bas: Inderdaad, ja. Magali: En dat zijn wel echt leuke onderhandelingen, testen die je aan het uitvoeren bent, maar ook aan het kijken van waar kunnen we nog meer winkels openen, bij scholen, universiteiten, dus niet alleen die NS stations waar je ze kent, in binnensteden.

Bas: Oh, je kan gewoon de winkel in lopen en dan tik, tik en dan via i, Deal of zo of whatever. Magali: Ja, dat kon, dat is ondertussen stopgezet omdat ze volgens mij nu met iets nieuws bezig zijn, maar ik ben er nu ook al even uit dus wat de status ervan is weet ik niet, maar je bent dus met super veel innovatieve dingen bezig - huis bouwen steen.

Navigation

Home

Latest Posts

Prive Ontvangst Merksplas

Published Nov 14, 22
6 min read

Meerhout Prive Ontvangst

Published Nov 14, 22
10 min read

Gratis Prive Ontvangst

Published Nov 12, 22
10 min read